Frumoasele (re)descoperiri,

Să-ncepem cu un Mulţumesc :D. Până la urma mai există şi iniţiative de lăudat prin ţărişoara noastră. Una dintre ele m-a atins din fericire şi pe mine (nu vorbesc aici despre fondul privat de pensii sau de vreo perfuzie cu vodka) ci despre „Descoperim Aradul” iniţiativa lansată de Daniel Florin M. începută pe 17 iulie.
Prima destinaţie fiind …: Mănăstirea Bezdin şi Rezervaţia Lacului cu Nuferi din zona cu pricina… (doar că nuferii erau plecaţi de pe acasă). S-a plecat devreme (weekend…trezire grea), orele 7.00, unii cu trenul, unii cu maşinile, ne-am întâlnim la faţa locului, vizităm, poz(n)ăm, zona deosebită, încărcată de profunzime, căldură, umezeală, linişte, crengi, natură, gâzele & fânul delicatesele momentului), mănăstirea cu ceasul vopsit pe turlă, doi preoţi sârbi murmurând o slujbă undeva în fundal (… mult prea superb şi de poveste totul)….comentăm, „ne simtem bine” şi pe la ora 18 – 19 suntem înapoi… dacă după drumeţia asta mai putem veni vreodată înapoi 🙂
Mno…, una peste alta fu’ frumos şi reuşita treaba. … deşi nu cred în românisme. vreau să cred că se poate face aşa ceva şi în alte zone ale ţării, totuşi se poate crea un grup unit fără prea multe figuri şi talente sociale, mai cu câr mai cu mâr ….mai cu oboseala, mai cu gândul la familii, a fost ceva extra!.

Zicese că omul se dezvoltă spiritual în confruntare cu realitatea, deci încercaţi să nu evitaţi confruntările, s-ar putea să fiţi plăcut surprinşi de realizări.
Fiind o chestiune săptămânală, toata florea cea vestită-i invitată, în fiecare Duminică, vom face câte o „drumeţie” din asta…de (re)cunoaştere a Aradului) (sper sa prind cât mai multe drumeţii).
Cum entuziasmul scapat de sub control este periculos, să încheiem tot cu un Mulţumesc Daniel & (My Bezdin friends, cu toţii adorabili).

Reclame
Acest articol a fost publicat în Arad și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Frumoasele (re)descoperiri,

  1. Pingback: Vizibilitate | Doipedoi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s