Un advertorial serviti?,

Prin zestrea genetică nu i se poate conferi nimănui noroc în viaţa asta care zici că-i un munte cu mii de prăpăstii, pante abrupte, dar şi cu poteci de-o frumuseţe rară. Milioane de oameni încearcă să-l escaladeze pentru a afla cum şi de ce a fost creat. Sărmanele creaturi, în calea lor se află piedici, iar omului de către om, nu i se poate face mai mare bine decât să fie înţeles, şi ajutat… mno m-am născut io înţeleptul satului să spun lucruri probabil de mult ştiute.. .

Nu despre înţelepciunea mea vroiam sa scriu ci despre Spirit Nocturn care vine cu o propunere interesantă pe care vă invit să o studiaţi (un advertorial şi un link sau banner pe blog, pentru 30 de lei)..

De ce?, unii mai au şi probleme fel de fel; de ce?, pentru că e de admirat modul de „Nu stau să mă plâng, trebuie să fac ce şi cum pot” (Părerea mea, parol, mon cher), poate pentru a ne ajuta, poate pentru că nu îmi plac oamenii ce au dorinţe şi se limitează să le atingă doar …sufleteşte, îmi plac cei ce au tăria să mişte măcar un deget pentru a obţine ce vor…, poate pentru sinceritatea ei?, poate pentru că-i deplâng pe cei ce nu au simţit bucuria de a dărui, poate, poate…. . dar ăsta sunt doar je, nu vă obliga nimeni la nimic, voi decideți, poate din cetire in ..vorbă se va găsi „clientela” potrivita?.

@ SPECIAL OFFER @     😛

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Un advertorial serviti?,

  1. OnlyMe zice:

    Oricând cu plăcere. Multă baftă! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s