Beko, fotosinteza din frigider!,

Dacă tot e astăzi ziua mondială a muncii decente, Vineri zi scurtă, început de weekend… zic să profit de toate pe cât posibil. De muncă decentă, mno conform clişeului „Noi ne facem că muncim, ei se fac că ne plătesc”; Vineri zi scurtă, început de weekend? toate bune şi frumoase până aud replica …”Go’ la piaţă că vine copilul acasă… totul tre’ să fie proăspat, să crească sănătos”.
Trecând peste comoditatea clasică unui personaj de 1,90 sau cât oi mai avea încep să realizez că vocile au dreptate :D.

Consumăm tot mai multe fructe, legume, salată verde, brânzeturi & celebrele oo ouă. Dar dacă vrei să mănânci sănătos şi proaspăt ce faci? Mergi zilnic la piaţa?, să fim serioşi, că nu avem timp de aşa ceva. Luăm mai multe şi le ţinem la frigider. Dar tot avem o problemă, se strică destul de repede şi în frigider. So? pivniţa bunicii?, grădina soacrei?, parcă toate sunt cam departe, ori pe unele vrei să le pastrezi departe!. Mna, nu zic despre geek food ci despre un frigider Beko inovator după mine, având funcţia Active Fresh Blue Light, prin lumina albastră, activă permanent în interiorul compartimentului de fructe şi legume al frigiderului, menţine efectul de fotosinteză şi păstrează prospeţimea şi proprietaţile nutritive, vitaminele fructelor şi legumelor tale pentru mai mult timp. Odată stârnit interesul pentru sănătatea familiei, la inovaţiile familiei Beko mai dăm şi peste o întreagă gamă de electrocasnice, toate cu lumina albastră, care ba îţi omoară bacteriile 99.99, ba face alte lucruri interesante.

De-a lungul celebrei mele existenţe am apucat să văd grămezi de inovaţii (vă daţi seama câte sute de ani pot avea), tot felul de senzori, deş aspiratoare cu fel de fel de perii şi de funcţii silenţioase, de afişaje electronice, de culori, de funcţii, de dozatoare, de spaţii utile în plus, evident toţi vin cu de toate, dar câţi mai vin să susţină …zicala: „Noi să fim sănătoşi”?, parcă ideea cu lumina albastră (laser frate, fotosinteza în frigider), fotosinteza primeazaă putem spune că natura se mută în frigiderul tău :).

Deşi Beko mi-a luat-o înainte cu programele Baby Care, Funcţia Pet (functie de care cam abuzeaza mâţa mea), dacă e să-mi exprim opţiunile pentru viitoare inovaţii aş merge pe lansarea unor soluţii de blocare a uşilor frigiderelor (şi zic aici a tuturor frigiderelor indiferent de afişaj, de capacitate, de firmă, de frost, no-frost, side by side) – copii ştiu de ce :D, părintii şi mai şi!. Utile ar fi şi maşinile de spălat …de ce cu 2 cuve… sau orice variantă ce să permită spălarea albelor şi coloratelor de-odată. Dacă ar fi fonduri suficiente aş marja pe încarcărea solară pentru unele electrocasnice…. de ce nu?, costuri mari, spaţiu redus de expunere pe produse a unui panou?…. mai vorbim noi, da daaa.

So, think oleacă smart! choose ce e mai ok pentru familie .

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Beko, fotosinteza din frigider!,

 1. CrazyMan zice:

  Je are căsel .. va funcţiona funcţia PET sau trebuie ca să învaţă limbi străine?
  Amu.. legat de luminiţa aia albastră (nu Lichiorul de vanilie Luminiţa) … e chiar albastră sau e verde dar se vede albastră pentru că e roşie? 😀
  Dacă pun o ţuică fiartă doar o dată fotosintezeşte a doua oară?

  PS Unde o fi ţuica totuşi … Capucino zâmbeşte … coafura rezistă. Am deraiat!

 2. OnlyMe zice:

  🙂 ‘Ţar câinele, zici de un fel de 2 în 1 :)), ambele inovate de Beko. Maşina de spălat rufe cu Funcţia specială PET (vine în ajutorul iubitorilor de animale de casă), îndepartează părul de pe haine, etc… iar Combina frigorifică cu Voice Recorder e deja de mult o variantă de a lasă mesaje soacrei :)). Mai rămâne să apară Frigiderul ce să şi dialogheze cu noi, sau să ne anunţe când se termină felurile noastre favorite de (h)alimente, ori de suiculisă?… .

  Păzea la coafură, frigiderul cu frizer integrat încă nu a apărut. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s