Blogosfera aradeana la raport!,

Ahmad Tea House, 22 octombrie, anul 2011, la drum de seara (orele 20.00) s-au întrunit bloggerii arădeni, întrunire la care a reusit să ajungă şi je.
Impresii, păreri, idei?…păi prima impresie …”Ok, cei 20 pe care mizam eu sunt prezenţi, dar restul?”, sunt convins că sunt mai mulţi decât cei prezenţi, dar asta e opţiunea şi timpul liber al fiecăruia.
Ne-am trecut, înscris pe listă şi a urmat dereticarea, despicarea subiectelor, a berii, a ceaiului, a lămâii cu sau fară …vodka …. :).
Subiecte?, s-au discutat multe şi mărunte, idei, planuri, SEO, fotografie, etc. ..entuziasmul fiind de-a dreptul molipsitor.
 Dintre subiecte…
(De pe acum) celebrele lecturi urbane: organizare, mesaj, concept, îndemnul de a mai răsfoi o carte, de a ceda cartea mai departe (după cetire evident, nu după folosirea pe post de suport);
– Traian Popescu (reprezentant al Unilever Food Solution), a lansat invitaţia la evenimentul Knorr de la Oradea – degustare de sosuri (implicarea companiilor mari într-o comunitate locală de bloggeri prinde amploare şi clar ajunge deja un lucru important, demn de luat în seamă) – (mai multe aspecte, detalii despre eveniment se pot descoperi pe doipedoi);
Amvest Arad – Asociaţia Amvest Arad – printre diversele activităţi ale asociaţiei „Se vrea adunarea bloggerilor arădeni într-o organizaţie”, de fapt se naşte un proiect dedicat bloggerilor, comunitate pe care sper să o văd mai consolidată; sună bine doar că nu-i uşor fără o constanţa, direcţie, frecvenţa a întâlnirilor, a multor altor aspecte;
Mai e mult pâna departe, dar pentru planurile creionate se întamplă să fim răbdători, vedem ce ne rezervă viitorul, se întamplă să ne arunce viaţa pe o dună de nisip / fiecare cu bloaga lui şi să nu-nţelegem că … ea Fata Morgana (marea Blogosferă) a fost tot de noi inventată… .
La acest recensământ al bloggerilor arădeni (cum îmi place să-l numesc) au participat (cu scuzele de rigoare pentru cei pe care îi omit): Adrian Rotar, Alex G., Bucătarul Maniac, CrazyMan, Cristina P., Cristina Sabău, Daniel MitreDaniel Tulcan, Florin Rusanu, Gabriel Gorgan, Gia, Silviu Cozma, Sorin, Verde de Paris.
Mult „Ler” şi multă baftă tutuLoL, să ne vedem mai des :).
Reclame
Acest articol a fost publicat în Arad și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Blogosfera aradeana la raport!,

 1. CrazyMan zice:

  Ce articol LER scrisăşi uăiiiiiii … 😀

 2. OnlyMe zice:

  :)) Lerul de orele 20.00 Vs. Chuck Norris Facts de orele 1.00? :))

 3. pinguu zice:

  ehe, chiar îmi doream să dau peste mai mulţi bloggeri arădeni
  txn de recomandare:)

 4. OnlyMe zice:

  pinguu fi binevenită într-e sânii nostrii, după cum ţi-am spus, există si specia asta :D.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s