Blog meet & Capucino pe sistem turbo,

Băi băiatule, a dat Sfântu’ Blogger să am parte de senzaţii faine pentru o seară de Decembrie şi încă nu a venit Crăcilă.
După câteva minutele petrecute prin spatele teatrului arădean împreuna cu Alex şi cu cei doi diavoli tazmanieni, CrazyMan & Capucino (că nici până acum nu ştiu care pe care a scos la plimbare) am ajuns la locaţia cu pricina, blog office-ul arădean.

Ratând spre ruşinea mea inaugurarea locaţiei, ajuns pentru prima dată la „cuibuşor”, am trecut peste celebrele dileme… (sau ale naibii superstiţii): “E prima dată când facem, dregem asta, să luam o piatră …în gură!”, conac numai bun pentru scrieri, dezbateri, relaxări & am trecut la partea cu iete cafea, neagră (evident că viaţa-i dulce). (ms. Dani pentru cafea).
Rând pe rând au apărut şi plăieşii, discuţiile cu o oarecare ordine (de seară) au început să se lege, spiritele să se încingă (sau alea erau bucuţele? :)), ah discuţia asta e cu… „scaunele din faţă de la ţitroamă Citroen erau de vină, nu şoferul” 😀 ).
Trecând printre raidurile aeriene şi terestre ale lu’ RedBull(ino) (Capucino fiind doar un nume de scenăa) s-au mai atins neşte teme pe cât de frumoase pe atât de sensibile, cum ar fi?,
colecta pentru copii nevoiaşi, exemplu de urmat, mai ales acum în prag de sărbători,
– comunitatea de bloggeri arădeni…..păreri, dureri, suspine, noii intraţi prin culisele 2.0 cu acces mai greoi spre scenă… din varii motive (gen je – că nu mi-o fi ruşine să recunosc), – blog mic, blog mare, una peste alta nu tre’ să renunţăm la perseverenţă, la identitatea fiecăruia că de ziaristică online o să fie vreme când om avea şi calitate. (Mai contează şi alte cele nu doar …. mno şi calitatea corect, corect);
– că tot vorbirăm despre comunitate, nu pricep cum de ce la evenimente culturale sau de orice fel nu se mai înghesuie lumea, răspunsul comunitatii aradene fiind intr-o scadere atat de mare incat uneori lipseste cu desăvârsire, la concerte, la chestiuni atractive răspundem, cum?, nuuu că-i scump… şi aşa am youtube; dar la … se dă ceva? se mai deschide ceva, raspundem da?…trist (Şi nu, de data asta nu-i doar criza de vină), să ajungem să renunţe parte din organizatori, să plece spre alte oraşe mai active?. Oare să ajung să cred că ne … merităm pe undeva soarta … de oraş mic?.

Discuţiile, s-au mai întis dar (pentru că mereu ajungem la dar), aş fi vrut să mai pot rămâne, să savurez discuţiile celor prezenţi din pacate senzaţiile faine, s-au irosit (pentru domnia mea) „acilea” nu de alta dar trebuia să…dau check-in într-o farmacie şi valea spre conac :(, …..browsing some blogs vom afla şi restul dicuţiilor evident.
Dintre cei prezenţi (cu scuze pentru omisiuni): Dani, Adrian, Cristina, Silviu, Anca, Familia ManiacilorMayaGabi, Florin, CrazyMan.

Până data (a)viitoare vă saluta Doky.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Blog meet & Capucino pe sistem turbo,

 1. CrazyMan zice:

  Ham ham Bow wow wow Ham ham ham hrrrrrrr
  Bow wow ham!

  semnat
  CapuCino Nino Nino

 2. CrazyMan zice:

  Ia ghici cine are setat sistemul „blugi distruction” pe „activat” la următoarea întâlnire ?

  HINT: Are coadă şi blană de culoarea beuturii la care i se spune capucino 😀

 3. OnlyMe zice:

  🙂 Clar, micul „Pitbul”!, are o enerJie în el de zici că-i pe 220 v!…

 4. Pingback: Am scăpat de linşaj! | talentirosit.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s