Zambet, speranta & Ahmad …din Arad!

„Nimic nu-i mai de râs ca plânsul în ochii unui luptător” …

De-ar fi toate atât de simple dom’ Coşbuc …numai că ei, copii cu care Dumnezeu a fost …să zicem mai puţin atent, nu plâng, …sau cel puţin niciodată atunci când îi vedem noi. Ei au universul lor….n-au râs niciodată până la lacrimi pentru că nu i-a ajutat nimeni să râdă, n-au avut niciodată copilărie pentru că n-a fost nimeni să le-o dea, dar au avut întotdeauna un adversar de temut: Destinul.
Nici asta nu i-a învăţat nimeni …dar ei ştiu cel mai bine să Lupte… sunt (aproximativ) 150 de copii, de îngeraşi, ale căror aripi s-au frânt mult prea devreme şi pentru care idealul înseamnă a zâmbi, a merge, a spera că noaptea amară şi grea care le înnegura existenţa pământeană va avea un final. Pentru ei sunt 100 pacheţele, ….aici şi acum în zilele premergătoare marii sărbători a Naşterii Mântuitorului, …a scris despre ele Dani… .

Tot pentru ei, pentru aceşti mici luptători s-au adunat aseara la Ahmad Tea House …nişte oameni mari cu suflete uriaşe; printre ei … Oana Togoe, a cântat ca un înger pentru îngeri, …Symply the best …simplu, frumos, au sunat şi colinzile noastre revărsate ca un dar din sacul lui Moş Crăciun….
La partea de interpretare pe lângă Oana ne-a încântat auzul şi Daniel Mitre & bonus la ler (colindă, colindă) fâşneaţa Maya (cea mai tânără bloggeriţă din Arad, se ştieee 🙂 ).

Tot din sacul moşului a ieşit o minune de laptop pentru o minune de copil (…are un nume frumos ca sufletul ei Alexandra), dar universul ei a fost dintotdeauna aparte. Un gest minunat şi o secundă de fericire pentru unul din sutele de copii cu dizabilităţi.

Culegeerea de astfel de clipe continuă.Se desfăşoară încă o culegere de donaţii..pentru a putea şi ei defini cum se cuvine Sărbătoarea Crăciunului …Speranţă, Bucurie, îngemănate într-un gest pentru care oameni ca Dani merită aprecierea, şi sprijinul cât de mic al nostru al tuturor. Multă baftă, mărşăluim împreună.

Bravo Amvest, hai Aradule că se poate!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Arad și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Zambet, speranta & Ahmad …din Arad!

  1. Daniel zice:

    Sunt magulit prea des si prea mult. Eu nu pot face nimic fara ajutorul vostru. 🙂 Eu multumesc.

  2. OnlyMe zice:

    Booon.. adăugăm şi modestia la cv 😛 . Mulţumiri îţi revin fără doar şi poate. Amvest asemenea. Stimă.

  3. Cã tare frumos le mai zici…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s