Let’s do Zonga, cu invitatii…,

… sau, mai bine mai târliu decât niciodată.
Sunt convins că deja toată lumea a auzit sau povestit despre #ziuaz, Zonga Party, Zonga sau despre tot ce ţine de noul proiect 100 % românesc pornit de echipa din spatele Trilulilu.
Zonga, evident „site” de muzică, cu care am reuşit să mă acomodez rapid, să mă şi … joc câteva ore, se încarcă repejor, intefaţă plăcută, uşor de navigat, cică mii de ore de muzică, artişti din toată lumea, iar la finalul etapei de animare a bazei de date vom avea de ales din peste 1,5 – 2 milioane de pese, mai mult decât tentant nu? (Sursa: The Practice), sau se poate urmări evoluţia derect aici.

Platformă ce îţi permite să asculţi, prin live streaming, sau altfel spus „serviciu de muzică on şi offline” poţi să asculţi pe calculator, telefonul mobil ce melodie, muzică vrea urechiuşa ta indiferent dacă eşti sau nu conectat la internet. Indiscutabil are şi optiunea de conectare cu celebrul Facebook, prin care se importă preferinţele muzicale şi găseşte piesele artiştilor preferaţi în baza de date existentă.
Deşi sunt şi liste predefinite, prefer să selectez piesele una după alta, prefer să ascult doar ce-mi place.
Clar cu opţiuni utile / practice pentru o astfel de platformă „Ce e nou” (ultimele melodii şi albume adăugate…), „Recomandări”, „Topuri”, „Genuri „, Favorite”, „Playlist-uri”, „Prieteni” – ce vorbesc de la sine despre rolul, utilitatea, scopul lor :).

Trecând peste obsesia românească de a compara Zonga cu alte servici gen Grooveshark (care deja în România apare cu plată), cu Spotify / Pandora, Google Music, Last.fm, ori Rara, nu vreau să mă gândesc acum la ce efort a trebuit depus să aduci la aceeaşi masă a negocierilor atâta amar de case de discuri, artişti & etc., totul fiind cred necesar, într-o societate îndreptată corect spre totul pe bani.
Nu ar fi rău dacă într-un viitor îndepărtat părintii Zonga s-ar gandi şi la implementarea părtii de film, (vezi Voyo.ro) încet încet să apară totul într-o platformă, aş plăti mai cu …să zicem drag preţul echivalent al unui serviciu de telefonie mobilă pentru un servicu audio – video.
Apropos de bănet, dacă se plăteşte 5 (4,99) euro (Zonga Premium) sau 3 (2,99) euro (Zonga Plus) avem acces şi la radio, descărcare de playlist-uri offline, streaming de pe mobil prin aplicaţia dedicată.
Este totuşi de apreciat ideea că înainte de o lansare oficială se testează.

Momentan produsul este în private beta, ceea ce înseamnă că nu-l poţi testa decât prin invitaţie… so dacă cineva doreste, pofteşte să dea un feedback, sau e curios de o astfel de invitaţie, am 3 bucăti invitaţii Dacă vreţi să faceţi şi altfel de cadoaie de kitch-ul asta de 14.02 decât o… inimă (zăpadă fiind, mai nou celebra inima lu’ Stalin‘ vestita ‘lopăţică’ e indicată), nu ezitaţi, cele trei invitaţii vă aşteaptă.
Probabil încă ar mai trebui lucrat la conţinut sau la alte cele că nu dau de Coldplay nicicum sau de ceva recomandări asociate, vă las pe voi să apreciaţi, eu unul salut astfel de apariţii cu bune cu rele; eventual mai discutăm după lansarea oficială.

Cred că cele mai concludente idei le regăsim în prezentarea m’nealor:

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Let’s do Zonga, cu invitatii…,

  1. Ce detalii ai nevoie pentru invitații, dacă nu le-ai dat?

  2. OnlyMe zice:

    Pe adresa din comment ti-am trimis una bucata …sper sa fie ok, enjoy-it!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s