Pozitia ghiocelului,

Dacă e martie, intervine ghiocelul, însă văzut parcă într-un alt mod.
Dacă e pozţtie ar trebui povestit despre Kamasutra. Dezamăgire, nu, n-o să reinventez „Kamasutra” cu toate că, dacă stăm strâmb şi judecăm drept nu facem decât să fim actorii unei pelicule de pornografie socială de proporţii. Poziţii preferate?, fiecare cu poziţia şi durerea sa; Preferate de cine?. păi de ăia cu osu-n gură şi cu capul spart de la sportul ăla cu deschisul uşilor. V-aţi întrebat vreodată de ce stă bietul ghiocel în poziţia aia?. Păi mă-ndoiesc, că nu se gasesc lucruri mai importante de făcut decat să faci o analiza tâmpă la o plantă.

Şi totuşi …răspunsul vine repede şi singur, …”pentru că îi e frică”…
Păi nu e el „vestitorul primaverii”?, nu cere el „schimbarea la faţă”, „lumina”, căldura” mai multă, mai ieftină, adică de la mama natură?. Izbitoare asemănare cu mulţi dintre noi. Asemănare, cu cei care pleacă, căpăţâna şi merg înainte.

Măi care şi-a scos capul din zăpadă? ia vedeţi că dă acuma o brumă de-o să vă-ngheţe iar la loc cum aţi fost, voi chiar n-aţi băgat la cap că el ghiocelul nu respectă Kamasutra …poziţiile.
Nu, nu mă ştiu să fiu plin de frustrări :), nu mă cred în celebrul triunghi al bermudelor …”Într-o bună zi o să-mi iau revanşa şi am să înfrunt această barieră pentru a-mi salva semenii”; cunosc replici gen: „N-ai ce să-i faci bre’ asta-i societatea”, „Ăştia-s oamenii”, „Astea-s vremurile”, „Capul plecat sabia nu-l taie”, „Bla’bla”, dar nu înseamnă că trebuie să mă complac în astfel de replici, situaţii… mă amuză (sau era intrgă?) ghioceii care fac orice pentru a păstra aparenţele, sau de ce nu scârbiciul iar pe la colţuri aiaiai…

Voi din care categoire faceţi parte?, cum e mai potrivit?, taci & mergi spre lumină? sau ai (h)atitudine, coloană şi alegi schimbarea?

Până una alta hai sa facem sa fie bine… .

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pozitia ghiocelului,

  1. Pingback: Sa facem sa fie bine! | Bogdan Gheorghita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s